Kapper nabij Rozenburg

Stond u vanmorgen op met het idee dat het weer eens tijd wordt voor een bezoekje aan de kapper? Kom dan naar de kapper nabij Rozenburg voor een nieuw en trendy kapsel. Wie weet wilt u wel eens een keer heel wat anders dan wat u al jaren gewend bent. Wij kunnen u adviseren over alle mogelijkheden. Een nieuwe coupe, een hippe kleurspoeling, of misschien wel van lang naar kort. Alle recente haartrends zijn bij ons bekend en kunnen wij voor u knippen. Onze kappers nabij Rozenburg gaan regelmatig naar bijscholingscursussen om de nieuwste haartrends te zien en zich de nieuwe technieken eigen te maken.

Kapper Rozenburg

De kapper nabij Rozenburg staat voor u klaar

De kapper nabij Rozenburg staat klaar voor alle klanten. Dames, heren en kinderen zijn bij ons van harte welkom voor het laten knippen van een nieuwe look. Wilt u geen nieuwe look, maar gewoon uw vertrouwde kapsel laten bijknippen? Dat kan natuurlijk ook, niet iedereen heeft de behoefte om de mode op de voet te volgen. U bent te allen tijde van harte welkom bij ons en wij zullen proberen uw wensen zo goed mogelijk uit te voeren.

Wij noteren graag uw afspraak

Wilt u vandaag nog een afspraak maken voor een ontspannen bezoekje aan de kapper nabij Rozenburg? Dan kunt u ons bellen om meteen uw afspraak te laten inplannen. Wij zorgen ervoor dat u vlot wordt geholpen. Uw haar zit gegarandeerd weer goed voor vele weken nadat u onze salon hebt verlaten. De kapper nabij Rozenburg is bovendien scherp geprijsd, dus ook bij de kassa wordt u aangenaam verrast.

   Contact