Barbershop te Spijkenisse

Een ouderwetse barbershop, waar de heren nog worden geschoren met scheerschuim. Dat beeld krijgt u misschien bij het horen van de term barbershop. Maar niets is minder waar. Wij zijn een moderne kapsalon waar u terecht kunt voor de nieuwste kapsels en de hipste trends op het gebied van haarmode. Wij begroeten u graag in onze barbershop in Spijkenisse en wij helpen u graag met het uitzoeken van een kapsel dat bij u past.

Barbershop Spijkenisse

De barbershop Spijkenisse is een goedkope salon

Bent u op zoek naar een kapsalon waar uw haar voor een goede prijs geknipt wordt, maak dan snel een afspraak bij de barbershop te Spijkenisse. Wij zijn niet duur maar we leveren uitstekende kwaliteit. Onze kappers zijn uiteraard volledig opgeleid en bekend met de laatste modetrends als het om kapsels gaat. Wij knippen in de barbershop zowel dames als heren, dus u kunt als u wilt voor het hele gezin een afspraak maken.

Wij volgen de nieuwste haartrends

Uiteraard volgt de barbershop in Spijkenisse de nieuwste trends in haarmode. Tegelijk met de nieuwe kledinglijnen voor zomer en winter worden de nieuwe kapsels gepresenteerd. Wij zijn er als één van de eersten bij om deze trends in onze barbershop te presenteren en aan onze klanten aan te bieden. Maar ook voor een traditioneel en klassiek kapsel kunt u uiteraard bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat u er bij het verlaten van de salon weer piekfijn uitziet. Voor meer informatie kunt u gerust contact opnemen!

   Contact